Snabba cash av Jens Lapidus

Himla bra bok dock lite seg mot slutet men det gick undan att läsa den ändå. Ska läsa alla hans böcker men känner att jag vill ha något emellan så man inte tröttnar. Nästa bok jag ska läsa är Eldvittnet av Lars Kepler! Vad läser du?Från bokens baksida:

I Stockholms undre värld finns det inga poliser, där regerar andra makthavare. Eller rättare sagt, psykopater utan hämningar som härjar fritt på alla nivåer i samhället. Från salongerna på Östermalm till höghusen i förorterna. Från klubbarna runt Stureplan till bordellerna där flickor från Östeuropa hålls fångna.

JW är Stureplanskillen som säljer kokain till stekarna på de hetaste ställena. Han gör vad som helst för att nå dit han vill.
Jorge är latinon som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåker. Ingen kan k-branchen lika bra som han. Men han vill inte sälja längre.
Mrado sköter indrivning och penningtvätt åt bossen Radovan. Han drömmer om ett bra liv för sig och sin dotter. Men det ligger riktigt långt borta.

Den kriminella världens egen logik för de tre samman, och det kan bara sluta på ett sätt: en kamp om liv och död. Och varför, egentligen? För snabba cash.


Denna är som sagt bra. Men jag är inte van att läsa typ våldsböcker så 3 gripar av 5 får denna bok.

KRAM CISSI

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0