GripFamiljen

En favvis låt till!Och det är denna. Den är sååå härligt!KRAM CISSI

Gott nytt år!

Jahapp! Sista dagen på 2011! Ett lugnt och skönt år har det varit här i Finspång. Jag bara älskar min by. Tänker aldrig mer flytta här ifrån och det är ett LÖFTE jag garanterat kommer att hålla!!!

Idag blir det städning, tvättning och sen kommer goa vänner som bestämde sig i sista minuten för att fira en lugn och städad nyårsafton med oss. Det blir 3 rättersmiddag och spelkväll! Mysigt som bara den att de ville komma!

Så jag önskar er här med ett

GOTT NYTT ÅR!!!

KRAM CISSI

Eldvittnet av Lars Kepler

Detta är Lars Keplers 3e bok som jag har läst av honom. Tror nog inte han har skrivit några fler böcker. Vad jag har förstått så är Hypnositören hans första bok, Paganini-kontraktet och nu senaste är boken som jag precis läst ut Eldvittnet. Den är RIKTIGT bra och mycket spännande och en frän sammanflätat historia.Från bokens baksida:
Birgittagården är en anstalt för unga kvinnor med destruktivt beteende. Den ligger ensligt i skogen norr om Indalsälven.
En mök höstnatt mördas en av de intagna flickorna inne på anstaltens isolering. Hon hittas på britsen med båda händerna för ansiktet.
Ingen har sett något.

Det finns inga vittnen, men bara någon dag efter det våldsamma mordet börjar en kvinna i Stockholm ringa polisens tipstelefon och lämna felaktig information. Först begär hon pengar för sina upplysningar, men sedan ber hon dem bara att lyssna, allt mer desperat.
Joona Linna reser till Birgittagården och befinner sig snart mitt inne i den märkligaste mordgåta han någonsin stött på. När han börjar söka efter svar sätts förödande krafter i våldsam rörelse. Sanningen är en älv som störtar ner i en sjö av eld.

5 gripar av 5 möjliga får denna!!

KRAM CISSI


Passar på!

Att tipsa om en häftig site på vida nätet.

PicNik

Där kan man redigera sina foton online och göra lite roliga effekter och sådant med. Himla skojsigt tycker jag! Här kommer ett lite fotobevis på allt roligt man kan göra där. Gratis registrering!!KRAM CISSI

Nyårslöfte

Jag looooovar er ALLA att från 2012 kommer jag BLOGGA mer!!! Kanske kommer det inte att handla om så vettiga saker men vem har sagt att man inte får blogga om precis vad man vill??

Finns egentligen regler för om vad man INTE får blogga om??

Det kommer handla om familjen, Sandras sjukdomar, Linus och Oscars matallergier och framförallt mitt bokskrivande. Jooo du hörde rätt. Jag ska skriva en bok! Vägen dit är LÅNG jag vet men jag ska i alla fall ge det ett tappert försök. Har en idé i skallen som inte vill försvinna och då är det lika bra att få ut den på papper.

Så länge får ni hålla till godo med lite DIGISCRAP!

God fortsättning på er alla där ute och inne!

KRAM CISSI


Snabba cash av Jens Lapidus

Himla bra bok dock lite seg mot slutet men det gick undan att läsa den ändå. Ska läsa alla hans böcker men känner att jag vill ha något emellan så man inte tröttnar. Nästa bok jag ska läsa är Eldvittnet av Lars Kepler! Vad läser du?Från bokens baksida:

I Stockholms undre värld finns det inga poliser, där regerar andra makthavare. Eller rättare sagt, psykopater utan hämningar som härjar fritt på alla nivåer i samhället. Från salongerna på Östermalm till höghusen i förorterna. Från klubbarna runt Stureplan till bordellerna där flickor från Östeuropa hålls fångna.

JW är Stureplanskillen som säljer kokain till stekarna på de hetaste ställena. Han gör vad som helst för att nå dit han vill.
Jorge är latinon som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåker. Ingen kan k-branchen lika bra som han. Men han vill inte sälja längre.
Mrado sköter indrivning och penningtvätt åt bossen Radovan. Han drömmer om ett bra liv för sig och sin dotter. Men det ligger riktigt långt borta.

Den kriminella världens egen logik för de tre samman, och det kan bara sluta på ett sätt: en kamp om liv och död. Och varför, egentligen? För snabba cash.


Denna är som sagt bra. Men jag är inte van att läsa typ våldsböcker så 3 gripar av 5 får denna bok.

KRAM CISSI

En bra låt tillDen är inte ny men himla bra ändå!KRAM CISSI

You learn

En av mina favvo låtar i år!!KRAM CISSI

En oavslutat bok

Jag gillar INTE att inte avsluta böcker jag läser. Under det gågna året har det hänt 2 gånger. Först var det med Marion Keyes bok Oväntat besök på StarStreet. Den va alldeles för jobbig och långdragen för att jag skulle orka läsa klart den. Någon gång ska jag väl försöka igen men inte just nu i alla fall.Denna kunde jag heller inte läsa klar. Nog för att den var gullig och så men texten flöt ihop och jag kände att jag inte kom någon vart i denna bok fast jag läste och läste. Ja så kan det ju vara med böcker emellan.

Vilka böcker klarar du inte av att läsa klart?

KRAM CISSI


Haha

Det HAR snöat!! Men inte är det mycket. Jag gillart inte ett dugg men här ser ni en liten snöbild iaf mohahahaKRAM CISSI

1 December!

Ja tiden bara rusar förbi. Alla tjatar om och undrar var snön är haha inte jag. Gillar utan snö med. Vi har haft så himla mycket snö nu 2 vintrar innan så jag överlever verkligen utan det vita möglet!

1 December innebär ju adventskalendrar och sådant. Jag har hittat ett hav med adventskalendrar där man kan tävla och vinna roliga och härliga priser. Här är ett axplock av länkarna som jag tänker dela med mig till er.


https://www.facebook.com/teknikmagasinet?sk=app_7146470109

http://www.facebook.com/NordeaSverige?sk=app_272593302786429

https://www.facebook.com/Fritidsresor

http://www.idg.se/2.22275

http://www.komplett.se/k/kcf.aspx?id=7767

http://eurocashjulekalender.no/

http://www.designinggoodlife.se/

http://www.oioioi.se

http://www.sabinaandfriends.se/

http://www.ralphsdotter.se/julkalendern2011.htm


Bara kopiera och klistra in i webläsaren...
Annars mår jag inget vidare. Hostar snart upp mina lungor känns det som. BLÄ!

KRAM CISSI


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!