GripFamiljen

Minstingen i familjen

Heter Linus och fyller 4 år i Januari 2012. Han är min man och min gemensamma unge. De 2 stora barnen är mina egna eller vad man säger.

Linus är en riktig liten illbating och busar i tid och otid. Gör aldrig som vi vill haha, tvärtom.

Nu ska han i säng. Godnatt mamma älkar dej säger han då :)KRAM CISSI

Öppet hus!

Idag kom mamma hem till oss när hon slutade jobbet. Hon jobbar här i Finspång nämligen. Sandra går i 2a ring på särgymnasiet och Bergska skolan hade öppet hus idag. Mamma och jag åt en varsin smörgås sen åkte hon, jag och grabbarna iväg till skolan.

Sandra träffade vi i köket. Hon stod och diskade så snällt. De hade bakat pepparkakor och lussekatter och kokoskakor och annat med säkert som inte jag såg. Mycket trevlig fika stund hade vi och det var så trevligt att få träffa både lärare och föräldrar och elever med för den delen.

TACK MAMMA FÖR ATT DU FÖLJDE MED!!!

En trevlig dag som började med storhandling och slutade med öppet hus. Bättre avslut får man nog leta efter :)
Nu är klockan halv 8 på kvällen så nu ska lille buset gå och sooooova. GODNATT

KRAM CISSI

Dagen i dag!

Har varit en ganska okej dag men trött har jag varit typ halva förmiddagen. Gick upp klockan 6 så det kanske var därför. Så är det när man inte kan somna om. Jag hatar det. Jag vill somna om men det går absolut inte. Hur gör du för att somna om?

Nu har jag och de stora barnen sett på det okända. Det roliga var att det var från Marieborg i Norrköping. Bus spännande eftersom man själv har varit där ett par gånger på några distanskurser man gått och gjort prover. Spännande värre.

Gick även en liten promenad med barnen själv idag. Följde med allihopa och lämnade sopor. Ingen lång prommis men alltid en början!! Känns jättebra att ha gjort det faktiskt.

Pelle jobbar till 23:00 i Nyköping. Inte hemma förrän vid 00 och då sover nog jag. Jag ska precis gå och lägga mig och först läsa i boken Glasfåglarna av Elsie Johansson och sedan så lyssnar jag även på en ljudbok i mobilen som heter Den farliga leken av Mari Jungstedt. Vad läser/lyssnar du på?

Det syns inte mycket men här är grabbarna, Linus är den lille som springer runt och ALDRIG är stilla hihi.En kvällslig liten promenad bild helt enkelt :)

Godnatt gott folk!

KRAM CISSI


1a advent

Något julpysslig känner man sig ju inte än med tanke på vädret som råder över oss just för tillfället med blåst, blåst och BLÅST. Inatt trodde jag nästan att taket skulle lyfta. Men det blåste nog värre hos andra skulle jag tro.

Vi passade på att få upp lite stakar här och var igår kväll och så här ser det ut här hemma nu:

Tände lite ljus på vardagsrums bordet på kvällningen och det är så mysigt dock fanns en liten kille som gärna ville prova blåsa ut de :)Hur myser ni under advent?

KRAM CISSI


Ny blogg

Japp då har jag börjat på en ny blogg igen. Tänker skriva om vardagliga tingest, våran familj och allt som händer runt omkring. Mitt i vardagen med andra ord. Skulle dock behöva er hjälp.

Min förra blogg hette ju MITT LIV-MIN VARDAG!

Vad ska den här bloggen heta så med slogan tycker ni?

KRAM CISSI


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!