Eldvittnet av Lars Kepler

Detta är Lars Keplers 3e bok som jag har läst av honom. Tror nog inte han har skrivit några fler böcker. Vad jag har förstått så är Hypnositören hans första bok, Paganini-kontraktet och nu senaste är boken som jag precis läst ut Eldvittnet. Den är RIKTIGT bra och mycket spännande och en frän sammanflätat historia.Från bokens baksida:
Birgittagården är en anstalt för unga kvinnor med destruktivt beteende. Den ligger ensligt i skogen norr om Indalsälven.
En mök höstnatt mördas en av de intagna flickorna inne på anstaltens isolering. Hon hittas på britsen med båda händerna för ansiktet.
Ingen har sett något.

Det finns inga vittnen, men bara någon dag efter det våldsamma mordet börjar en kvinna i Stockholm ringa polisens tipstelefon och lämna felaktig information. Först begär hon pengar för sina upplysningar, men sedan ber hon dem bara att lyssna, allt mer desperat.
Joona Linna reser till Birgittagården och befinner sig snart mitt inne i den märkligaste mordgåta han någonsin stött på. När han börjar söka efter svar sätts förödande krafter i våldsam rörelse. Sanningen är en älv som störtar ner i en sjö av eld.

5 gripar av 5 möjliga får denna!!

KRAM CISSI


Kommentarer
Postat av: Thea nolin

hejhej !

javisst, du får ändra den så mycket du vill !:)

2011-12-30 @ 10:36:14
URL: http://ttheanolin.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Cissi

Vill bara uppdatera dig på lite fakta.

Lars Kepler är ingen "han".

Böckerna skrivs under pseudonymen Lars Kepler men i egentligen är det TVÅ författare som gör böckerna: Alexander och Alexandra Coelho Ahndoril (herr och fru)

Kram

/Anna

2011-12-30 @ 14:48:22
URL: http://www.familjenivarsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0